Harekete Geçin: Fok Katliamını Durdurun!




Geçen sene 205 binden fazla fokun daha çok para kazanmak amacıyla katledildiğini biliyor muydunuz?

Bu sene bu sayı daha da artacak. Fok katliamını durdurmak amacıyla başlatılan kampanyaya katılmak ister misiniz?

Kanada'da yapılacak olan Kış Olimpiyatları’nın "BEMBEYAZ KARLAR" üzerinde gerçekleşeceğini ancak fok katliamları yüzünden o "BEYAZ"ların aslında "KAN KIRMIZI" ya bulandığını unutmayalım.



Dünya kamuoyunun ilgisi, 2010’da Kış Olimpiyatlarına ev sahipliği yapacak Kanada’da. Bu büyük ilgi, ciddi sorumlulukları ve olumlu bir örnek olma çabasını beraberinde getiriyor. Uluslararası PETA örgütü, Kanada’daki fok katliamına dur demek için büyük bir kampanya başlattı.

Kampanya dahilinde PETA’nin internet sitesindeki bağlantıyı açarak İngilizce olan bir e-mektubu Olimpiyat Komitesi yöneticilerine göndermek. PETA, olimpiyatların dünyada ortak zamanlamayla en çok izlenen aktivitelerden biri olduğu varsayımından yola çıkarak Kanada’daki bebek fok katliamına dur diyebilecek ciddi girişimler olacağını düşünüyor.

Geçen sene 205 binden fazla fok para kazanmak dışında bir amaç olmaksızın profesyonel balıkçılar tarafından katledildi. Bu katliam bu sene tekrar edecek ve belki çok daha fazla fok öldürülecek. Zira Kanada Hükümeti, balıkçıların senede 300 bin fok öldürmesini yasallaştırdı.

Lütfen bu katliama durdurmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak oluşturulmuş hazır e-mektubu, e-posta adresinizi, adınızı ve soyadınızı mektubun sağındaki boşluklara girerek olimpiyat komitesi yöneticilerine gönderin.



PETA: Harekete Geçin: Fok Katliamını Durdurun!

PETA vasıtasıyla 2010’da Kanada Olimpiyat Komitesi’nin fok avının durdurmasını sağlamak için linki tıklayın, imza verin.



Kanada'yı boykot için tıklayın.

kızıma abajur(kurdela ve boncukla )